Хімічні зв’язки для зміцнення Вашого бізнесу

Роль хімії у виробництві харчових продуктів: найчастіші добавки та їхня роль

Система Оптимум Система Оптимум
Роль хімії у виробництві харчових продуктів: найчастіші добавки та їхня роль
Хімія – основа сучасного виробництва харчових продуктів. Саме завдяки їй ми можемо насолоджува...
Детальніше

Хімічний склад жувальних гумок – роль харчового парафіну у складі

Система Оптимум Система Оптимум
Хімічний склад жувальних гумок – роль харчового парафіну у складі
Хімічний склад жувальних гумок – роль харчового парафіну у складі Жувальна гумка – прод...
Детальніше

Альгінат натрію

Система Оптимум Система Оптимум
Альгінат натрію
Природний полісахарид, який отримують із бурих водоростей. Органічна речовина, котра знайшла широке ...
Детальніше

Кальцій молочнокислий та його роль у різних галузях

Система Оптимум Система Оптимум
Кальцій молочнокислий та його роль у різних галузях
Кальцій молочнокислий та його роль у різних галузях Сьогодні поговоримо з вами про такий продукт, я...
Детальніше

Харчова добавка Е211: користь та шкода

Система Оптимум Система Оптимум
Харчова добавка Е211: користь та шкода
Е211 (бензоат натрію) – добавка-консервант, яку можна зустріти у багатьох харчових продуктах. ...
Детальніше

Застосування лимонної кислоти у виробництві та побуті

Кацараба Орест Андрійович Кацараба Орест Андрійович
Застосування лимонної кислоти у виробництві та побуті
Напевно, не знайдеться жодної людини, яка не чула про лимонну кислоту. Все тому, що застосування ціє...
Детальніше

Фосфати в харчовій промисловості

Система Оптимум Система Оптимум
Фосфати в харчовій промисловості
Фосфати – солі фосфорних кислот – широко застосовуються у різних галузях. Вони присутні ...
Детальніше

Що таке глюконо-дельта лактон? Застосування речовини

admin admin
Що таке глюконо-дельта лактон? Застосування речовини
Глюконо-дельта-лактон – це циклічний внутрішній ефір глюконової кислоти, лактон D-глюконової к...
Детальніше

Мальтодекстрин – що це? Користь і шкода, застосування, властивості добавки

admin admin
Мальтодекстрин – що це? Користь і шкода, застосування, властивості добавки
Сьогодні поговоримо про таку речовину, як мальтодекстрин. Що вона таке, якими властивостями володіє,...
Детальніше

Харчова хімія. Сировина і хімікати для харчової промисловості

admin admin
Харчова хімія. Сировина і хімікати для харчової промисловості
Що таке харчова хімія? Приблизну відповідь на це запитання зможе дати, напевно, кожен. Але навряд чи...
Детальніше
Замовлення дзвінка
Дякуємо за Ваше звернення. Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом
Сталась помилка при надсиланні листа. Зв'яжіться будь ласка з менеджером.