Пошук

Барвники хімічні

хімічні барвники

Хімічні барвники група природніх або синтетичних барвників, придатних для фарбування харчових продуктів, продукції промислового виробництва, текстильної продукції та субстанцій в лабораторних дослідженнях.

Можливі різні варіанти змішування барвників та індикаторів для отримання найнезвичайних відтінків і кольорів. Також потрібно пам’ятати, що барвники, виготовлені в лабораторії відносно швидко псуються від дії світла і повітря, тому їх потрібно зберігати закритими в лабораторному посуді з темного скла, в прохолодному темному місці і використовувати їх якомога швидше.

До хімічних барвників, що широко застосовуються в вищезгаданих галузях, належать:

Азур I
Азур II чда
Азур-еозин по Май-Грюнвальду
Азур-еозин по Романовському
Акридіновий помаранчевий барвник
Алізарин комплексон чда
Алізариновий червоний
Алюмінонон
Амідо чорний 10Б
Аніліновий блакитний водорозчинний
Аніліновий блакитний спирторозчинний
Діамантовий зелений
Бромкрезоловий зелений
Бромкрезоловий пурпуровий
Судан I  “ч”
Судан II “ч”
Судан III “ч”
Судан IV “ч”
Сульфарсазен “чда ”
Тимолова синій
Ф
еноловий червоний
Фенолфталеїн “чда ”
Флуоресцеїн “ч”
Ф
уксин кислий
Фуксин основний МБЦ
Хромовий темно-синій
Е
озин БА
Еозин Н
Еозин по Лейшману
Еріохром чорний

Поширити



Напишіть відгук

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *