Кокамідопропілбетаїн 45%

96.00 грн (ціна за 1 кг)

Мінімальна сума замовлення - 500 грн

SKU: .
Категорія: Автохімія
Фаховий персонал <br/> з понад <strong>20</strong>-річним <br/> досвідом роботи в галузі
Фаховий персонал
з понад 20-річним
досвідом роботи в галузі
Значні <br/> складські запаси
Значні
складські запаси
Власний <br/> автопарк
Власний
автопарк
Сертифікована <br/> продукція
Сертифікована
продукція

Кокамідопропілбетаїн 45 % (кокамідопропіл бетаїн)

Кокамідопропілбетаїн (лаурамідопропілбетаїн, cocoamidopropyl betaine, CAPB) – це безпечна амфотерна ПАР натурального походження, створювана із жирних кислот кокосового масла. Початково сировина піддається гідролізу, потім забезпечується реакція з амінопропілбетаїном, далі йдуть очищення, фільтрація та пакування.

Ця речовина в сучасному світі стала невід’ємним складником багатьох засобів гігієни, косметики та побутової хімії. Її властивостям притаманна висока цінність для виробництва шампунів, гелів, мийних засобів та чималого переліку іншої продукції, яка користується великою популярністю серед споживачів.

Якщо вас цікавить придбання кокамідопропілбетаїну оптом в Україні на вигідних умовах, компанія «Система Оптимум» – до ваших послуг.

Кокамідопропіл бетаїн – хімічні та фізичні властивості

Зовні це в’язка рідка речовина світло-жовтого кольору, прозора або ледве каламутна, зі слабо відчутним характерним запахом. Характеризується молярною масою 342,288 г/моль та хім. формулою C19H38N2O3. Концентрація основного компонента – 45 %. Рівень pH – 4,5-5,5 (при t 25 ℃).

Рідина має складну хімічну структуру, що наділяє її унікальними властивостями. Добре розчиняється у воді та легко нею змивається. Також розщеплюється в гліцерині та інших органічних розчинниках. Проявляє значну стабільність у різних умовах, зокрема взаємодіючи із аніонними, неіоногенними й катіонними поверхнево-активними речовинами. Тобто має сумісність з будь-якими типами ПАР. Позаяк лаурамідопропілбетаїн є амфотерним, у різних середовищах відбувається демонстрація варіативних властивостей. Може реалізовувати дію як аніонної речовини (в лужному розчині), так і катіонної (в кислому). Примітний хорошим змочуванням, очищенням, емульгуванням та розчиненням.

Цій сполуці притаманні такі характеристики, як екологічність, нетоксичність, пожежо- та вибухобезпека, безпека для людини. Проте будучи алергеном, вона здатна провокувати алергійні прояви, що обов’язково слід враховувати при використанні продукції на її основі.

Сфери та галузі застосування

Cocamidopropyl betaine – це м’який амфотерний ПАР, який:

  • реалізує очищувальний та мийний впливи;
  • підтримує баланс між очищенням і збереженням природного зволоження;
  • інтенсифікує піноутворення та стабілізує піну;
  • слугує як емульгатор та загущувач;
  • виконує роль розчинника;
  • покращує в’язкість кінцевого продукту;
  • зменшує подразнювальну і токсичну дію інших ПАР;
  • пом’якшує шкіру, підвищує гладкість та зберігає її захисний бар’єр;
  • здійснює антисептичний вплив на шкіру;
  • володіючи кондиціонувальними властивостями, перебуваючи в кондиціонерах для волосся, робить легшим розчісування локонів;
  • має антистатичний ефект;
  • очищує від жиру корені волосин та шкіру голови.

Усі ці якості забезпечують досить широке застосування продукту в різних галузях, передусім у косметичній, фармацевтичній та харчовій.

CAPB є безпечним рослинним інгредієнтом для створення натуральної косметики. Може задіюватися як основна або єдина поверхнево-активна речовина без агресивної дії, а також спільно з будь-якими іншими типами ПАР, виступаючи при цьому одним з найбезпечніших та з найменшим подразнювальним впливом на шкіру допоміжних варіантів. Поєднуючись з іншими ПАР, знижує і їхню подразнювальну дію. Комбінуючись з аніонними речовинами, демонструє синергію для максимізації дерматологічних характеристик кінцевої продукції. Добре переноситься шкірою, не пересушуючи її. Проявляє стабільність у широкому діапазоні рН, завдяки чому виробники мають можливість створення з його допомогою різноманітних дієвих та багатофункціональних рецептур.

Як складник у косметичних продуктах, лаурамідопропілбетаїн забезпечує ефективне очищення і кондиціонування. Застосовується для регулювання в’язкості, підвищення піноутворювальних властивостей, зниження знежирювальної дії. Наділяє косметику унікальними властивостями, створює стійку піну та надає вишукану текстуру. Вводиться в рідкі й пастоподібні продукти для догляду за шкірою та волоссям: мила, очищувальні пінки і гелі для вмивання, шампуні, кондиціонери та бальзами, лосьйони, гелі для душових процедур і особистої гігієни, піни й бомбочки для ванни. З його задіянням виготовляються зубні пасти та еліксири. З огляду на високий рівень безпеки, це також популярний компонент дитячої косметики і косметичних лінійок для чутливої шкіри.

Ще кокамідопропілбетаїн купити може бути актуально в якості стабілізатора для деяких харчових продуктів, активної добавки для пральних, очисних та мийних засобів. У складі засобів побутової хімії він допомагає ефективно розчиняти та видаляти забруднення і жир. У фармацевтиці цінний здебільшого як згущувач і стабілізатор ліків у формі кремів та мазей.

Пропорції для застосування

Щоб максимізувати ефективність застосування кокамідопропілбетаїну у складі косметичних та інших засобів, важливо дотримуватися правильних пропорцій. Загалом речовина може задіюватися в обсязі 2-40 %. Остаточна цифра залежить від типу конкретного продукту та його призначення.

Зазвичай рекомендовані концентрації такі:

  • побутова хімія – 20-40 %;
  • піна для ванн, гелі для душу, шампуні – приблизно 20 %;
  • кондиціонери та бальзами для голови – 10-15 % і 7-10 %, відповідно;
  • очищувальні засоби, демакіяж – 5-20 %;
  • дитяча косметика – 5-15 %;
  • рідке та брускове мило – 6-10 %;
  • зубні пасти – 1-3 %.

До того ж, betaine cocamidopropyl досить простий у використанні. Щоб створити той чи інший продукт, достатньо поєднати цю ПАР з водою і ввести активні інгредієнти.

Умови зберігання

Для забезпечення максимальної тривалості та стабільності продукту важливо дотримуватися правильних умов зберігання. CAPB слід зберігати в прохолодному, сухому та темному приміщенні, обладнаному належною вентиляцією, далеко від прямих сонячних променів та джерел високої температури. Під час зберігання матеріал має перебувати в упаковці виробника (металевих/пластикових ємностях) й бути щільно закритим.

Транспортування можливе залізничним і автотранспортом з дотриманням норм і правил перевезення вантажів.

Купити Кокамідопропілбетаїн 45 в інтернет-магазині «Система Оптимум» гурт

Надаємо можливість високоякісний кокамідопропіл бетаїн купити гуртом на сайті компанії «Система Оптимум». Гарантуємо найвищу якість продукції та конкурентоспроможні пропозиції по ціні (в грн). Швидка доставка по Україні здійснюється своєчасно. Відгуки клієнтів про товар – лише позитивні.

Для детальнішого ознайомлення з нашою пропозицією дивіться фотографії та характеристики. Звертайтеся за вказаними на сайті номерами телефонів або залишайте замовлення через онлайн-форму для отримання ефективної та надійної ПАР потрібного об’єму для створення вашої косметичної, фармацевтичної або харчової продукції.

Поки немає жодного відгуку.

Поки немає жодного коментаря.

ОПТ
В інтернет магазині Система Оптимум Ви можете купити оптом Кокамідопропілбетаїн 45% за вигідною ціною, також замовити Кокамідопропілбетаїн 45% з доставкою по Україні. Система Оптимум - це прийнятні ціни, якісний товар і професійне обслуговування.

Дякуємо за Ваш відгук.

Дякуємо за Ваш коментар.

Замовлення дзвінка
Дякуємо за Ваше звернення. Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом
Сталась помилка при надсиланні листа. Зв'яжіться будь ласка з менеджером.