Пошук
Стеарат цинку (цинк стеариновокислий)

73.80 грн

Стеарат цинку (цинк стеариновокислий)

73.80 грн (ціна за 1 кг)

Цинк стеариновокислий (стеарат цинку) – цинкова сіль стеаринової кислоти, білий (або з жовтим відтінком) твердий порошкоподібний реактив дещо маслянистої однорідної консистенції.

Очистити
Знайшли дешевше?
Ми знизимо ціну
спеціально для вас*
*достатньо вказати, яка
компанія пропонує кращі умови
Артикул: Невідомо. Категорія: .

На складах ПП Система Оптимум завжди є в наявності стеарат цинку. У нас можна купити цинк стеариновокислий оптом за доступною ціною. Цинк стеариновокислий має сертифікат якості. Якість, умови придбання і ціна цинку стеариновокислого Вас приємно здивують. Наявність власних складів та автопарку забезпечує оперативність у виконанні замовлень, доставку стеарату цинку по всій території України. Ціна цинку стеариновокислого також залежить від об’ємів закупівлі. При купівлі стеарату цинку оптом наші менеджери нададуть Вам персональні знижки.

Характеристики стеарату цинкуцинк стеариновокислий гурт

Цинк стеариновокислий (стеарат цинку) м’який і аморфний, є поверхнево-активною речовиною, що знижує поверхневий натяг. Розчинення у воді не відбувається, що пояснюється його відштовхувальними властивостями. Не розчиняється і в етанолі, ефірі. Однак при нагріванні може розчинятися в ароматичних вуглеводнях, зокрема і в бензолі. Отримання цієї речовини відбувається в процесі реакції стеарату натрію. Формула – [CH3(CH2)16COO]2Zn.

Стеарат цинку (C36H70O4Zn) – це цинкова сіль стеаринової кислоти. Він є твердою речовиною білого кольору, не розчиняється у воді, але добре розчиняється в ароматичних сполуках, таких як хлоровані вуглеводні. Цинк стеариновокислий відштовхує воду (гідрофобний). Він нерозчинний у спирті і простих ефірах. Стеарат цинку одержують за допомогою реакції стеарату натрію з розчином сульфату цинку.

Користь від застосування цинку стеариновокислого

Спектр використання цієї речовини широкий і охоплює найрізноманітніші сфери промисловості:

  • виробництво гуми, гумових сумішей, пластмас, ПВХ-виробів. Виступає мастильно-роздільним матеріалом, пластифікатором, активатором вулканізаційного процесу, термо- і світло- стабілізатором виробів з полівінілхлориду. Особливу цінність має при виготовленні прозорих гум. Разом з іншими речовинами бере участь у створенні лінолеуму, штучної шкіри, м’яких взуттєвих термопластичних пластикатів, плівки для упаковки різних товарів тощо;
  • виготовлення і переробка прес-порошків. Виконує роль мастила, завдяки якому прес-матеріали не прилипають до валів, шнеків і форм, а також ущільнювальної мастильної речовини для листових матеріалів, преміксів зі склонаповненням тощо;
  • паперова промисловість. Є допоміжним компонентом, що забезпечує однорідність і хороше перемішування сировини. Також в його функціональні обов’язки входить створення гладкої паперової поверхні;
  • виготовлення кераміки. Використовується як добавка для підвищення в’язкості і пластичності маси, що забезпечує цілісність виробу;
  • виробництво ПУ (поліуретанових) і НЦ (нітроцелюлозних) лаків. Є вирівнювальним агентом;
  • металургія. Служить добавкою для змазування і подовження зносостійкості;
  • будівництво. Застосовується як додаток до штукатурних сумішей, який захищає від води (гідрофоб);
  • парфумерна і косметична індустрія. Його водовідпірних властивостей потребують також пудри, рум’яна та інші порошкоподібні засоби краси, в’яжучих – тіні, підведення, антивікові і сонцезахисні креми;
  • фармацевтика. Входить до складу порошків і мазей для лікування хвороб шкіри в якості захисного і водовідштовхувального агента.

Одним словом, стеарат цинку – це речовина, без якої неможливо ідеально виконати різні процеси в багатьох галузях. Застосовувати її варто і побоюватися не потрібно, адже ніяких небажаних впливів на організм людини при правильному використанні не зафіксовано. Пам’ятайте, що при дотику до неї нічого не відбувається, а ось на смак пробувати не слід, щоб уникнути попадання в шлунок.

Застосування стеарату цинку

Цинк стеариновокислий використовується здебільшого в розробці декоративної косметики, такої як підводка для очей, тіні для повік, туш для вій, губна помада, рум’яна, пудри. Він також застосовується в дезодорантах, засобах по догляду за волоссям та шкірою. Цей реактив також може бути використаний як змащувальний компонент у косметичних засобах і засобах особистої гігієни. Стеарат цинку має антисептичні, в’яжучі та захисні властивості. Його додають для поліпшення текстури і гладкості. Дана субстанція також допомагає зберегти емульсії від поділу на жирову і водну фракції. Стеарат цинку збільшує товщину ліпідів  і зменшує прозорість готової продукції.

Цинк стеариновокислий використовують у фармацевтичній промисловості. Він може бути використаний як водовідштовхувальний та захисний агент, у порошках і мазях при лікуванні екземи та інших шкірних захворювань.

Даний реактив застосовується у лакофарбовій промисловості для надання блиску і як шліфувальний агент. Стеарат цинку використовується у виробництві пластика і гуми, як вивільняючий агент і змащуюча речовина. Його широко застосовують для виробництва багатьох видів каучуку, поліуретану, та в порошковій металургії.

Якщо Вам потрібно купити оптом цинк стеариновокислий, зверніться до компанії Система Оптимум. Питання щодо ціни на стеарат цинку, а також умов оплати та доставки по Україні Ви можете оперативно вирішити з фахівцями компанії телефоном або через e-mail.

Додаткова інформація, зокрема показники  якості, лабораторний висновок, міститься у СЕРТИФІКАТІ ЯКОСТІ.

Вага

мішок 20 кг, фасування 500 кг

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

цинк стеариновокислый

Залишіть відгук до товару “Стеарат цинку (цинк стеариновокислий)”