Пошук
Прилади для визначення пористості хліба

-

Прилади для визначення пористості хліба

Ціну уточнюйте у менеджера за телефонами:
(032) 244-37-00 (-90, -99),
(067) 675-25-81,
(050) 138-50-61,
(063) 280-40-98.

Прилади для визначення пористості хліба УОП-01, КП-101, МОД-2, Кварц-24 (типу Журавльова) призначені для виділення з хлібобулочного вироби зразка певного обсягу, за результатами зважування якого розрахунковим шляхом визначається пористість хліба.

Категорія: .

На складах ПП Система Оптимум завжди є в наявності прилади для визначення пористості хліба. У нас можна купити прилади для визначення пористості хліба оптом за доступною ціною. Прилади для визначення пористості хліба мають сертифікати якості. Якість, умови придбання і ціна приладів для визначення пористості хліба Вас приємно здивують. Наявність власних складів та автопарку забезпечує оперативність у виконанні замовлень, доставку по всій території України. Ціна приладів для визначення пористості хлібам також залежить від об’ємів закупівлі. При купівлі приладів для визначення пористості хліба оптом наші менеджери нададуть Вам персональні знижки.

Конструкція і принцип роботи пристроїв КП-101, УОП-01 МОД-2 і КВАРЦ-24 ідентичні. Вони забезпечені калібрувальним циліндром, виштовхувачем, склянкою і ножем. Відповідно до методики з середини хлібного вироби вирізають шматок шириною не менше 6,0 см. У місці найбільш типової пористості (на відстані не менше 1 см від кірки) роблять вирізку м’якушки калібрувальним циліндром, вводячи його в шматок поступально-обертальним рухом. Калібрувальний циліндр з розташованою всередині м’якушкою суміщають з обрізною склянкою. За допомогою виштовхувача переміщують м’якуш з калібрувального циліндра в обрізний стакан. М’якуш повинен при цьому виходити з склянки не менш ніж на 1 см. М’якуш, який виступає з торців обрізної склянки, відрізають ножем, а отриманий циліндр м’якушки виштовхують з обрізного склянки.
Прилади виготовляють так, щоб циліндричний обсяг вирізки м’якушки дорівнював 27 куб. см. При аналізі пшеничного хліба роблять 3 вирізки, а житнього – 4.
У штучних виробах, де скибочки невеликі, вирізки роблять з двох скибочок або двох виробів. Вирізки зважують разом і обчислюють пористість (у %) за вказаною в методиці формулою.

Модель приладу КП-101 УОП-01 КВАРЦ-24 МОД-2
Внутрішній діаметр калібрувального циліндра, мм 30,5 ± 0,1 30,1 ± 0,1 30,1 ± 0,1 30,1 ± 0,1
Довжина обрізної склянки, мм 38,0 ± 0,1 38,0 ± 0,1 38,0 ± 0,1 38,0 ± 0,1
Об’єм зразка м’якушки, формованого пристроєм, см3 27,8 – 27,9 27,8 -27,9 26,9 – 27,9 26,9 – 27,9
Габаритні розміри
склянки в зборі, мм 32х32х133 40х40х155 38х38х135 38х38х135
ножа в зборі, мм 20х55х193 20х45х180 12х48х165 12х48х165
Вага приладу, г 350 400 350 350

Якщо Вам потрібно купити оптом прилади для визначення пористості хліба, зверніться до компанії Система Оптимум. Питання щодо ціни на прилади для визначення пористості хліба, а також умов оплати та доставки по Україні Ви можете оперативно вирішити з фахівцями компанії телефоном або через e-mail.

 

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

прилад для визначення пористості хліба

Залишіть відгук до товару “Прилади для визначення пористості хліба”