Аналізатори якості молока

Категорії товарів

Аналізатори молока – це прилади, що застосовуються для експрес-визначення різноманітних показників якості молока: масової частки жиру, білка, сухого знежиреного молочного залишку (СОМО), густини (приведеної до 20°С), кислотності проб (рН), лактози, питомої електричної провідності (для визначення солей, мийних речовин та інгібіторів), температури проби, точки замерзання, масової частки доданої води в пробі, яка досліджується.

Аналізатори використовуються для експрес – визначення показників якості молока, продуктів його переробки та контролю параметрів технологічних молочних сумішей, які не містять цукру і солей (хлориду натрію, хлориду кальцію та ін). Аналізатори молока використовують для визначення фізико-хімічних показників у цілісному, пастеризованому, консервованому, стерилізованому, концентрованому (згущеному без цукру) молоці; пробах, виготовлених зі сухого молока; вершків.

Купити електронні аналізатори якості молока

Аналізатори молока використовуються у вимірювальних лабораторіях підприємств харчової промисловості, при проведенні науково-дослідних робіт, у ветеринарних лабораторіях, міні-заводах, на молочних фермах і молокоприймальних пунктах при прийманні та переробці молока.

Аналізатори якості молока мають легку конструкцію, зручні у використанні, портативні. Завдяки швидкому аналізу молока вони дають можливість вимірювання параметрів великого числа проб. Аналізатори економічні, витрачають мало електроенергії, а також вимагають дуже малої кількості молока для аналізу і не вимагають хімічних реактивів. Деякі з аналізаторів мають можливість підключення до автомобільного акумулятора, комп’ютера та принтера, а також можливість налагодження точності вимірювання (калібрування) споживачем.