Ареометри для цукру

Ареометр для цукру (цукровий ареометр, ареометр-цукромір) – спеціальний прилад, застосовуваний для точного підрахунку концентрації (масової частки) цукру в рідких речовинах. Вимірювання здійснюється у відсотках. Елементарний, зручний і ефективний у застосуванні. Виробляється таких видів: АС-2, АС-3, АСТ-1, АСТ-2. Буква «Т» в абревіатурі свідчить про комплектацію термометром для чіткого контролю температурних показників процесу. Конструкція. На вигляд цукроміри – це компактні циліндричні поплавки, виготовлені з міцного прозорого скла, запаяні з обох кінців. Конструктивно передбачена наявність двох частин: дещо розширеної нижньої та більш вузької верхньої. Днище – округле. Внизу розташовується закріплений за допомогою сполучного агента тягарець, що надає виробу потрібної ваги і гарантує вертикальне положення при зануренні в розчин. У верхній частині є смужка з паперу з нанесеною мірною шкалою. Показники обчислюються від нижнього краю меніску. Діапазон вимірів відрізняється залежно від моделі: 0-10 %, 5-15 %, 10-20 %, 40-50 %, 50-75 %, 60-70 % та ін. Ціна поділок – 0,1 % або 0,2 %. Принцип роботи. Дія цукрового ареометра заснована на законі Архімеда. Тобто, чим сильніше пристрій занурюється в рідину, тим менша густина характерна для останньої. Щоб визначити кількість цукру, що входить до складу досліджуваної речовини, досить лише помістити в неї прилад і зчитати показники. Купити ареометри для цукру можна у компанії Система Оптимум. Вироби реалізуються в спеціальних тубусах для безпечного перевезення та зберігання.

Замовлення дзвінка
Дякуємо за Ваше звернення. Наші менеджери зв'яжуться з Вами найближчим часом
Сталась помилка при надсиланні листа. Зв'яжіться будь ласка з менеджером.