Пошук
Молочна кислота (лактат) 80 %

44.40 грн

Молочна кислота (лактат) 80 %

44.40 грн (ціна за 1 кг)

Молочна кислота (лактат) – прозора з легким жовтуватим відтінком 2-гідроксипропанова кислота зі слабким кисломолочним запахом і, відповідно, кисла на смак.

Очистити
Знайшли дешевше?
Ми знизимо ціну
спеціально для вас*
*достатньо вказати, яка
компанія пропонує кращі умови
Артикул: Невідомо. Категорія: .

Кислота молочна

На складах ПП Система Оптимум завжди є в наявності молочна кислота. У нас можна купити молочну кислоту оптом за доступною ціною. Кислота молочна має сертифікат якості. Якість, умови придбання і ціна молочної кислоти Вас приємно здивують. Наявність власних складів та автопарку забезпечує оперативність у виконанні замовлень, доставку молочної кислоти по всій території України. Ціна кислоти молочної також залежить від об’ємів закупівлі. При купівлі кислоти молочної оптом наші менеджери нададуть Вам персональні знижки.

Властивості молочної кислоти

Молочна кислота не каламутна і без осаду. Розчинна у воді, етанолі, гліцерині. Має високу гігроскопічність, тому найчастіше застосовуються її водні розчини. Утворюється в живих організмах (тварини, рослини, мікроорганізми), а також виготовляється людьми в результаті ферментативної реакції при молочнокислому бродінніглюкози. Формула – C3H6O3.
Кислота молочна гурт
Молочна кислота є прозорою субстанцією, яка дещо схожа на сироп. Це безбарвна – рідина, що має приємний кислуватий смак. При цьому, слід відзначити, що молочна кислота розчинна у воді.

Виробляється молочна кислота методом ферментації. При цьому варто зазначити, що первинний ступінь процесу виробництва є періодичним. І тільки в подальшому процесі виробництва – допомогою з використанням деякої кількості біологічних реакторів (ферментів), процес можна стабілізувати і зробити безперервним. Сам технологічний ланцюг продовжується за допомогою застосування методу полімеризації.

Сфера використання молочної кислоти

Молочна кислота застосовується в багатьох галузях промисловості:

  • при хлібопекарському виробництві, молочну кислоту прийнято використовувати з метою боротьби з так званою картопляною хворобою, а також для поліпшення технології процесу виготовлення тіста;
  • у кондитерському виробництві продукт використовують для приготування мармеладу, зефіру, карамелі, деяких інших видів начинки;
  • при зберіганні м’яса, молочна кислота використовується з метою антимікробного захисту, а також для створення спеціального захисного шару на поверхні;
  • використовується молочна кислота також і в медицині, в якості одного з компонентів деяких груп лікарських препаратів.

При транспортуванні молочної кислоти головною умовою вважається щільна герметизація тари, щоб не було протікання. Особливих умов транспортування молочної кислоти при цьому не вимагається.

Молочна кислота і її роль в організмі людини

Лактат є натуральним біологічно безпечним продуктом, що формується в організмах людей і тварин. З’являється в процесі розпаду глюкози, виступає метаболітом в обміні речовин. На відміну від глюкози, якій для проходження по клітинних мембранах необхідний інсулін, молекулам молочної кислоти, вдвічі меншим, ніж молекули глюкози, така допомога додаткових речовин (присутність кисню) не потрібна, адже вона сама легко дає раду з проходженням клітинних мембран.

Збільшення кількості лактату в організмі відбувається під час інтенсивних фізичних навантажень. З його проявами, як ніхто, знайомі спортсмени і люди, які ведуть активний спосіб життя. Якщо рівень молочної кислоти збільшується, це говорить про перевищення рівня вилучення цієї речовини над рівнем надходження. Значне збільшення може бути свідченням розладів кровопливу. Також підвищений рівень лактатів спостерігається в головному мозку людей похилого віку.

Молочна кислота в харчовій промисловості

Харчопром – один з головних споживачів молочної кислоти, де ця сполука служить консервантом і антиоксидантом. Як добавка до їжі, вона дозволена до застосування, обмеження відсутні.

З’являючись внаслідок молочнокислого бродіння цукрів (прокисання молока, бродіння пива і вина), зустрічається переважно в кисломолочних продуктах, є компонентом дріжджового тіста. Лактат знаходить широке застосування у виробництві різних продуктів, зокрема, консервної, м’ясної, рибної, олійно-жирової та інших галузей харчопрому. За його участю виготовляють безалкогольні, слабоалкогольні напої та кондитерські вироби.

Лактат і косметологія

У складі шкірних покривів, а також косметичних засобів, ця субстанція виконує колосальну роботу в життєдіяльності шкіри:

  • зволожує і освітлює;
  • регулює рН і зменшує розтяжки;
  • усуває вугрі та пігментні плями;
  • знімає запалення і знищує мікроби;
  • здійснює відлущувальний ефект віджилого епідермісу;
  • запобігає закупорці пор;
  • очищує і звужує їх;
  • зміцнює і освіжає в’ялу шкіру;
  • підвищує еластичність;
  • розгладжує зморшки;
  • стимулює регенерацію клітин.

Крім того, вона входить до складу шампунів і бальзамів для світлого типу волосся, а також засобів, що усувають запах поту.

Серед інших сфер, де в більшій чи меншій мірі застосовується молочна кислота: миловаріння, протравне фарбування, шкіряне виробництво, бродильні цехи, сільське господарство, фармацевтика, ветеринарія тощо.

Молочну кислоту купити

Якщо Вам потрібно купити гуртом молочну кислоту, зверніться до компанії Система Оптимум. Питання щодо ціни на молочну кислоту, а також умов оплати та доставки по Україні Ви можете оперативно вирішити з фахівцями компанії телефоном або через e-mail.

Додаткова інформація, зокрема показники  якості, лабораторний висновок, міститься у СЕРТИФІКАТІ ЯКОСТІ.

Вага

каністра 24 кг, налив, фасування 500 кг

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Молочная кислота опт

Залишіть відгук до товару “Молочна кислота (лактат) 80 %”