Пошук
Ланолін

324.00 грн

Ланолін

324.00 грн (ціна за 1 кг)

Ланолін (вовняний/тваринний віск) – натуральний віск тваринної природи, одержуваний при очищенні жиру з вовни овець шляхом виварювання.

Артикул: 08943. Категорія: .

Купити ланолін – природний продукт, що також називається вовняним або тваринним воском – оптом необхідно для різних галузей, передусім, для харчової та косметичної. Це матеріал тваринної етимології, позаяк вилучається при очисних заходах, спрямованих на овечу вовну (під час виварювання). Ціна ланоліну залежить від виробника/постачальника. Але, загалом, на сьогодні він доступний для придбання на вигідних умовах.

Купити ланолін оптом в Україні

Ланолін очищений купити в дрібних і великих оптових обсягах сьогодні можна в обхід імпортно-експортних питань. Купити в Україні пропонує достатній перелік підприємств, тому головним вважаємо вибір саме постачальника. Якщо правильно вибрати компанію, всі інші аспекти співпраці будуть забезпечені в найкращому вигляді. Зокрема, ПП «Система Оптимум» гарантує цілу низку переваг, що стосуються і самого товару, і умов його придбання.

Де купити ланолін?

Натуральний ланолін завжди є у нас на складах у достатніх обсягах, тож питання, де продається, вважаємо вичерпаним. До того ж наведемо основні плюси, які отримує кожен наш клієнт:

  • постійна наявність товару на складах + власний автопарк = швидка комплектація замовлення і своєчасна доставка в будь-який регіон країни;
  • висока якість продукту, відповідність усім нормам і вимогам (інформація про це – в сертифікаті якості);
  • доступні ціни на партії будь-яких обсягів, починаючи від 10 кг, з можливістю отримання знижки в індивідуальному порядку;
  • консультативний супровід і надання всіх необхідних даних про товар у телефонному режимі або при відвідуванні нашого підприємства.

Ціни на тваринний віск в інтернет-магазині

Вартість ланоліну вас обов’язково порадує. У нас – добре продумана цінова політика, до дрібниць відточені всі аспекти співпраці. Купівля в інтернет-магазині – запорука максимальної економії як грошей, так і часу.
Щоб уточнити, у скільки вам обійдеться та чи інша партія продукції, зв’яжіться з нашими менеджерами за контактними номерами телефонів. При великих замовленнях та за умови співпраці на постійній основі можливе надання персональних знижок.

Загальні характеристики ланоліна

Перед тим, як купити ланолін (очищений або технічний), важливо ознайомитися з його основними характеристиками. Також слід дізнатися, які його фізико-хімічні властивості. Що ж, приступимо.
Правильний колір продукту – коричнево-жовтий. Консистенція повинна бути в’язкою, а ароматичні параметри – специфічними. У воді не розчиняється, погано піддається розчиненню в 95 % спирті. А ось, де розчинність відбувається легко, так це в ефірі, метилтрихлориді, диметилкетоні та бензині.
Щодо хім. складу, то він повною мірою не вивчений. Достовірно лише те, що цей матеріал складається з багатьох компонентів, таких як жирні кислоти, етери і високомолекулярні спирти. На відміну від інших восків, ланолін містить багато стеролів, зокрема великий відсоток холестерину.
За фіз. параметрами ця речовина схожа на людське шкірне сало, плавленню піддається при t, близькій до t тіла, а саме при 36-42 °C. Властивості, які хотілося б зазначити:

  • емульгування (формування емульсій типу олія-вода);
  • водозатримання у величезних обсягах (удвічі більше власної маси);
  • чудове вбирання в шкіру;
  • пом’якшувальна дія.

Здатність емульгувати – надцінна характеристика зазначеного матеріалу. У випадку з водою цей показник становить до 200 %, з гліцерином – до 140 %, з етиловим 70 %-м спиртом – приблизно 40 %. Якщо купити ланолін і додати його хоч навіть трохи до жирів і вуглеводнів, відразу ж підвищиться їх змішування з водним середовищем і H2O розчинами. Це пояснює його активне використання в дифільних основах.
У хімічному плані ця речовина досить інертна, нейтральна і характеризуєтьс стійкістю в процесі зберігання.
Сьогодні замовити можна різні види ланоліну: безводний, гідратний, ацетильований, гідрогенізований та оксиетильований. Чималим попитом користується як водний, так і безводний продукт. Вибирати необхідно, виходячи з потреб конкретного підприємства і поставлених завдань.

Ланолін у харчопромі

Застосування в цьому напрямку актуальне не для всіх країн, оскільки повна картина в плані безпеки поки не промальована. Але все ж, задіяння в харчопромі частково актуальне. Тут ця субстанція відома як добавка до їжі під кодом Е913.
Основні ролі ланоліну в зазначеному сегменті:

  • глазурувальний агент (у функціональних обов’язках – надання блиску, благотворний вплив на смакові характеристики);
  • антифламінг (перешкоджає піноутворенню, робить консистенцію більш однорідною).

Цю добавку вводять в покривні фруктосуміші, що забезпечують естетичний зовнішній вигляд фруктів і збереження протягом тривалого періоду. Нею нерідко обробляють яблука, персики, апельсини, сливи, ананаси та інші плоди, плюс яйця, а також обгортку для них. Підходить віск і для змащування форм, сковорідок.

Ланолін у косметичній справі

Ланолін очищений купити часто доводиться і для косметичної галузі. Тваринний віск може вводитися в найрізноманітніші креми для шкіри, маски, лосьйони, сонцезахисні засоби, гелі для душу і декоративну косметику, наприклад, у помади і бальзами для губ, які, завдяки йому, краще тримаються. Що з його допомогою забезпечується ще? Пом’якшення, зволоження, живлення і захист шкірних покривів. Примітно, що вовняний віск швидко всмоктується в глибокі шари, не покриваючи в результаті поверхню жирними слідами. Особливо благотворний ефект спостерігається на сухій, зневодненій, в’ялій шкірі з лущеннями і пошкодженнями.
Також варто зазначити позитивний вплив на волосся. Цей матеріал здатний забезпечувати поліпшення структури волосин, робити тим самим волосся гарнішим – більш блискучим і шовковистим. Також допомагає волоссю самоочищатися і, існує думка, інтенсифікує ростові процеси. Відтак його варто замовити для виготовлення кондиціонерів, бальзамів і шампунів для волосся, передусім, слабкого, сухого і пошкодженого.
До слова, ланолін знаходить застосування і в інших галузях, зокрема в таких:

  • медицина і фармацевтика. Задіюється в якості основи (форма випуску відповідна) для різноманітних мазей (лікувальних і профілактичних), призначених загоювати ранові поверхні, відновлювати цілісність шкірних покривів. У сукупності з тим же об’ємом вазеліну пом’якшує шкіру. До того ж, вводиться до складу очних мазей, пластирів і клейких пов’язок. Лікувальні властивості цього продукту не підлягають сумніву.
    Окремо налагоджений випуск чистого ланоліну для матерів, які годують груддю. Застосовується він місцево, з метою загоєння тріщин на сосках або ж для того, щоб не дати їм з’явитися. Примітно, що потреби в змиванні препарату перед годуванням малюка немає (продукт абсолютно безпечний для новонароджених).
    Також він може виступати проносним за умови залучення в значних дозах, оскільки погано піддається перетравлюванню (ціна ланоліну сприяє використанню і в цій ролі);
  • виготовлення мийних засобів та мила (добавка-пережирювач «з нуля»);
  • виробництво емульсій (є емульгатором/співемульгатором і загусником);
  • будівництво (бетоновиробництво);
  • хімпром.

При введенні в жирну фазу рекомендовані такі кількості:

  • для мазей (як основа);
  • для косметики (3-8 %). Підвищені дози небезпечні механічним закупоренням шкірних пор, як наслідок – появою комедонів.

Зверніть увагу! Інструкція до препарату попереджає про можливий прояв алергії на шкірі, хоча таке трапляється вкрай рідко. Тому перед застосуванням ланоліновмісних засобів бажано провести тест на чутливість.
Зберігати розглянуту речовину необхідно в сухому, темному і прохолодному місці. Тара повинна бути щільно закритою.
Тепер ви знаєте, де можна купити ланолін, яка його ринкова вартість, які фізико-хімічні властивості й хімічний склад характеризують продукт бездоганної якості. Оформити замовлення хоч зараз можете такими способами: через сайт, телефоном або за допомогою e-mail. Звертайтеся! Будемо раді запропонувати доступні ціни та налагодити взаємовигідну у всіх сенсах співпрацю з вашим підприємством!

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Ланолін

Залишіть відгук до товару “Ланолін”