Пошук
Фруктоза

43.80 грн

Фруктоза

43.80 грн (ціна за 1 кг)

Фруктоза, або фруктовий цукор, є простим моносахаридом, вона часто зв’язана з глюкозою і утворює дисахарид сахарозу. Чиста, суха фруктоза – дуже солодка, біла, без запаху кристалічна тверда речовина, що є найбільш водорозчинною з усіх цукрів. Молекулярна формула фруктози C6H12O6, її молярна маса 180,16 г/моль. Кристалічна фруктоза має циклічну шестичленну структуру. Густина фруктози становить 1,694 г/см3. Температура плавлення 103 °С.

Артикул: 09537. Категорія: .

На складах ПП Система Оптимум завжди в наявності фруктоза. У нас можна купити фруктозу за доступною ціною. Фруктоза має сертифікат якості. Якість, умови придбання і ціна на фруктозу Вас приємно здивують. Наявність власних складів та автопарку забезпечує: оперативність у виконанні замовлень, доставку фруктози по всій території України.

Характеристики фруктози

Фруктоза – це цукор, який зустрічається в природі в різноманітних продуктах. Найбільше її міститься у меді, винограді та інших фруктах, ягодах та квітах, а також у більшості коренеплодів. Вона надає плодам солодкого смаку. Кристалічна фруктоза, отримана переробкою кукурудзи або цукру, використовується в харчовій промисловості як харчовий підсолоджувач. Фруктоза приблизно в 1,2 рази солодша за столовий цукор. Порівнянно з іншими природними та синтетичними цукрами та підсолоджувачами, фруктоза містить невелику кількість калорій. У промисловості цей вид цукру часто випускається у вигляді кукурудзяного сиропу. Кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози складається з майже рівних кількостей фруктози і глюкози.фруктоза
Фруктоза харчова (плодовий/фруктовий цукор, левулоза, арабіно-гексулоза) – натуральний підсолоджувач-моносахарид, ефективний цукрозамінник, найсолодший з усіх відомих природних цукрів. Разом з глюкозою утворює сахарозу (харчовий цукор). Якщо порівняти зі звичайним цукром, то при рівній кількості калорій, фруктоза солодша в 1,2-1,8 разів. Для досягнення однакових смакових характеристик необхідна більша кількість першої речовини і менша другої. Крім того, левулоза корисніша для людського організму, чудово розчиняється у воді. У вільній формі присутня практично у всіх фруктах, у частині овочів та меді. Формула – C6H12O6.
Кристалічна фруктоза має унікальні переваги для використання в різних продуктах, у тому числі для поліпшення текстури продукту, його смаку і стабільності. У поєднанні з іншими підсолоджувачами і крохмалем, дана субстанція підвищує солодкість і висоту хлібобулочних виробів. Крім того, вона надає приємно-брунатного кольору поверхні і приємного аромату при випічці. Фруктозу так само безпечно застосовувати у харчових продуктах як сахарозу, кукурудзяний сироп та інвертний цукор. Ця речовина є цінним традиційним джерелом енергії їжі, і немає ніяких підстав для рекомендації збільшення або зменшення її кількості при використанні в продуктах харчування.

Харчова фруктоза

Цей цукрозамінник знайшов чимале застосування в харчовій промисловості. Його додають в молочну продукцію, десерти, зокрема, випічку і морозиво. Фруктозу часто використовують у домашніх умовах, наприклад, при консервуванні, готуючи джеми і варення. Таким чином, забезпечують солодкий смак, підвищують відчутність фруктово-ягідних ароматів і знижують калорійність. При цьому зменшується ризик появи і/або розвитку карієсу, виникнення запалень. Немає загрози прояву алергійних реакцій. Це пояснює той факт, що з кожним днем дедалі більша кількість споживачів воліє вживати фруктовий цукор, а не синтетичні додатки.

Основні переваги:

– виступає найбезпечнішим джерелом вуглеводів для організму. Маючи низький глікемічний індекс, не підвищує рівень цукру в крові. Не відбувається також і викид інсуліну
– самостійно виводиться з крові, оперативно і в повному обсязі;
– є найкращим видом цукру при дієтичному харчуванні;
– швидше, ніж сахароза, засвоюється, перетворюючись при цьому в енергію. За рахунок чого прискорює відновлення організму після сильних фізичних і розумових навантажень;
– підвищує імунітет;
– знижує ймовірність розвитку діатезу і карієсу у дітей.
При використанні фруктози важливо дотримуватися норм щоденного вживання – до 45 г на добу. Якщо перевищити цю цифру, можна, наприклад, замість схуднення погладшати, посприяти утворенню бляшок холестерину і розвитку атеросклерозу, інфаркту, інсульту, також і інші перераховані вище плюси перетворити на недоліки.

Якщо Вам потрібно купити оптом фруктозу, зверніться до компанії Система Оптимум. Питання щодо ціни на фруктозу, а також умов оплати та доставки по Україні Ви можете оперативно вирішити з фахівцями компанії телефоном або через e-mail.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

фруктоза

Залишіть відгук до товару “Фруктоза”